KLAPPEN & BREIEN: leer nieuwe mensen kennen, wissel ideeën en tips... Elke derde zaterdag (13u30 - 16u30) en laatste donderdag (19u - 22u) van de maand!

Over Ons

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Als klein meisje wou ik steeds maar één ding doen...

…. dingen maken, dingen creëren!

Was ik niet een huis aan het bouwen met de blokken, dan was ik wel kleedjes aan het breien, haken of naaien voor de Barbie. Uiteindelijk ben ik ingenieur geworden maar is de passie voor wol en garens steeds blijven bestaan. En heb ik op die manier steeds evenwicht gevonden tussen het technische en creatieve.

Maar met het ouder worden is de balans beginnen verschuiven en trekt de rust die het creatieve me geeft meer aan. Eerst was er “De Borduurderij“. Ongelooflijk fascinerend hoe een ontwerp tot leven komt op textiel. De verschillende kleuren garen zijn voor mij net een snoepwinkel.

En waarom dan niet iets met wol doen...

Ik kan breien.

Ik wil breien en ik wil het ook delen. Maar evengoed zelf ook nog leren. Polly – het schaapje – is geboren. Twee passies waarmee ik jong en oud wil inspireren: “Polly & De Borduurderij” omvat het allemaal!

Een klein, creatief en warm winkeltje waar iedereen welkom is.

Het is een inspirerende plek waar mensen samenkomen om mooie dingen te ontdekken en te maken. Je maakt écht iets van jezelf, je maakt het zelf of voor een ander of je laat het maken. Alles kan en wie houdt er nu niet van een mooi, uniek geschenk?

AANBOD

Borduren

Wil je graag een origineel cadeau geven? Wat dacht je dan van een gepersonaliseerd cadeau? We borduren graag de naam, een persoonlijke tekst, tekening,… op het door jou gekozen of aangeleverde textiel.

Je logo ergens op? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Breien

Niet alleen voor het kopen van wol, brei- en haakaccessoires kan je bij ons terecht, maar ook voor :

  • lessen en workshops
  • vrije breimomenten
  • breien op bestelling of het kopen van afgewerkte producten
  • tips en tricks